Downey, spiller i Ritchies nye film «Sherlock Holmes», har laget en liste over attraktive kvinner som han kan gå ut med.Hollywood-skjønnheter som Jennifer Aniston og Cameron Diaz skal trone øverst på lista til Guy, som har vært single siden bruddet med Madonna i fjor.

— Robert er fast bestemt på å finne drømmejenta til Guy. Han, kona og Susan Levin har satt opp en liste over attråverdige kvinner som han kan følge. Robert og Guy ble nære venner under opptakene av «Sherlock Holmes», mens Guy gikk gjennom en smertefull skilsmisse fra Madonna. Robert sa stadig til Guy at det han trengte var en ny kjæreste for å få ham til å glemme problemene sine. Men Guy var ikke klar da, sier en kilde til den amerikanske tabloiden National Enquirer.

De to mennene tar seg jevnlig en fest på britisk eller amerikansk jord og Robert går aldri glipp av en sjanse til å introdusere Guy for flotte kvinner.

— Når de to ser en attraktiv dame, introduserer Robert seg og følger opp med: «Har du møtt min venn, Guy? Han er herlig!», sier kilden videre.

Ritchie er blitt knyttet til flere kvinner etter bruddet, inkludert Elle Macpherson og Jemima Khan.

Den 40 år gamle filmskaperen ble nylig sett sammen med en ukjent brunette i Los Angeles. Etter en intim lunsj, ruslet de to bortover stranda. (©NTB)