Øya Giske utenfor Ålesund er mest kjent for sin musikkfestival og for bandet The Margarets. Dette albumet handler om begge deler. For trioen Giske har sitt utspring i The Margarets med vokalist Alex Rinde, gitarist Rune Berg og perkusjonist Ronnie MAG Larsen. Nå er dette bandet oppløst, og det første man kan tenke er at det ikke gjør så mye så lenge som Giske låter så bra som de gjør.

De fleste av de ti låtene tar lytteren med ut i naturen. Enten så nært som i en hage eller langt ute på sjøen. Lyrikken spinner rundt det å se og oppleve de vakre og deilige øyeblikkene som naturen og årstidene gir. Stilmessig er dette en delikat miks av enkel og melodiøs pop og britisk folk. Nydelig utført, deilig å lytte til. Rolig og lavmælt hele veien, men det er ikke kjedelig for det.

Den finstemte åpneren, «Join Me in The Song in The Garden», setter standarden. Det låter minst like fint på den melankolske «My Name is November» og på den søte «The Lovelight Lingers».

Det hele er så veldandert, poetisk, fargerikt og så forførende at den som ikke har vært på øya Giske kan få lyst til å dra dit. Dette er tidløs pop som rett og slett er uimotståelig.