Ifølge den seriøse avisen The Times er i alle fall forhandlingene om et en serie Michael Jackson-konserter i London godt i gang. Planene er kommet langt og det er snakk om 30 opptredener på scenen i 02-arenaen i Øst-London.

500 millioner

For den gjeldstyngede superstjernen kan avtalen være sårt tiltrengt. Publikum vil trolig komme fra hele verden og ifølge avisen vil VIP-billettene bli solgt for så mye som 10,000 kroner. Totalt skal 50 millioner pund, eller i underkant av 500 millioner kroner, være prisen på Michael Jacksons konsertrunde.

AEG Live, som står for arrangementene ved 02-arenaen, har ifølge The Times reservert datoer for konsertene allerede.

Frisk nok?

Nylig har bilder av det som ser ut som en syk Michael Jackson vært å se i tabloidpressen. Men nå kan det virke som om mannen bak hiter som «Billie Jean» og «Bad» ikke er i så dårlig form som enkelte vil ha det til.

Sist Jackson sto på scenen i London var i 2006 under World Music Awards og det ble den gang omtalt som en «katastrofe». Et par linjer av «We are the world» var alt han sang.

Vegas

Ifølge avisen skal også kasinoer i Las Vegas være ute etter å sikre seg en rekke av konserter fra popkongen. For tiden går en Jackson-musikal i London «Thriller Live», men det er uten hjelp fra den berømte artisten.

Foto: AP/Scanpix