Mediehuset Fædrelandsvennen forbeholder seg rett til å publisere alt redaksjonelt materiale i alle mediehusets kanaler, og å lagre materialet i elektroniske arkiv og databaser som mediehuset har avtale med. Stoffet kan også publiseres i alle kanaler i mediehus vi samarbeider med. Publiseringsvilkårene gjelder uavhengig av om det betales honorar eller ikke.

1. Vilkårene gjelder for alt redaksjonelt stoff (tekst, stillbilder, levende bilder, illustrasjoner og lydklipp) som utgis i en eller flere av de til enhver tid eksisterende publiseringskanaler i mediehuset Fædrelandsvennen (inkludert TV Sør) uten hensyn til om stoffet honoreres av Fædrelandsvennen eller ikke.

2. Fædrelandsvennens innkjøp eller utgivelse av stoff skjer på betingelse av at Fædrelandsvennen i tillegg til å utgi stoffet i sine til enhver tid eksisterende publikasjonskanaler også gis rett til å arkivere og gjenbruke stoffet i alle kanaler fra egne redaksjonsarkiv eller fra andre databaser som mediehuset Fædrelandsvennen har avtale med.

Mediehuset Fædrelandsvennen forbeholder seg retten til å distribuere materialet til fri bruk i våre samarbeidende aviser Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, Adresseavisen og Aftenposten og andre medier Fædrelandsvennen samarbeider med nå eller inngår avtaler med i fremtiden.

3. Fædrelandsvennen eller samarbeidende medier gis rett til å foreta endringer i det mottatte materiale.

4. Fædrelandsvennen forutsetter at innsender har alle nødvendige rettigheter til materialet. Dersom det er nødvendig å klarere rettigheter til materialet, må innsender gjøre Fædrelandsvennen uttrykkelig oppmerksom på dette. Dersom det ikke er gjort, vil innsender være økonomisk ansvarlig for et hvert økonomisk tap Fædrelandsvennen lider som følge av manglende rettigheter.

5. Tilsendt redaksjonelt materiale, inkludert bilder, honoreres normalt ikke. Honorar må avtales på forhånd. Avtalt honorar er endelig oppgjør, også for opphavsrett, for alle Fædrelandsvennen rettigheter etter disse vilkår.