Rihannas første show etter voldsepisoden med sin tidligere kjæreste, rapperen Chris Brown, blir i De forente arabiske emirater, melder nettstedet Rihannadaily.com.

Det var i forbindelse med Grammy Awards i Los Angeles i februar, hvor de også skulle ha opptrådt, at paret var involverte i årets mest omtalte voldsepisode. Chris Brown skal ha slått sin daværende kjæreste for så å ha forlatt henne.

Bilder av Rihannas opphovnede ansikt har siden versert verden over. Dager etter hendelsen skal paret ha funnet sammen igjen, men Rihanna skal senere ha bekreftet at de to ikke lenger er kjærester.

I studio

Rihannadaily.com skriver at sangstjernen gikk i studio bare dager etter voldsepisoden, og at hun nå jobber med sceneshowet hun skal presentere i Midtøsten.

Foreløpig dato for konserten er 28. mai.

Manageren Yassin Matbouly sier til nettstedet:

— Vi har lenge jobbet hardt for å få Rihanna til denne regionen, men det har av ulike årsaker ikke latt seg gjøre å finne riktig tidspunkt tidligere. Denne gang har alt ordnet seg, og konserten vil sannsynligvis bli den eneste utendørskonserten hennes før sommeren.

Han legger til:

— Og den anledningen kan vi ikke la gå fra oss.

Utsatte konsert

Rihanna avlyste tidligere i vinter den utsolgte konserten i Malaysia som hun skulle hatt 13. februar. Og De forente arabiske emirater blir nå første sted hun rigger opp en konsert igjen etter episoden i februar.

Risikerer fem år

Etter planen skal Chris Brown forklare seg i en midlertidig høring den 29. april. Han risikerer opp til fem års fengsel dersom han blir kjent skyldig og dømt for volden.

KLAR IGJEN: Rihanna kunngjør nå sin første konsert siden voldsepisoden med hennes tidligere kjæreste, Chris Brown. Den blir i De forente arabiske emirater den 28. mai. Foto: AP