Fra: Songdalen

Lovende fordi: Var finalist i den skandinaviske versjonen av ”So you think you can dance” i år. Frilans breakdanser på heltid de siste to åra. Driver også med akrobatikk, turn og tricking. Har kurs og opptrer på forskjellige shows, jobber bl.a med showgruppen Soulstars i Oslo.

Hvorfor breaking? – Jeg ble veldig inspirert på Skjærgårdsgospel, da jeg så to amerikanske breakere danse. Dette er helt perfekt for meg, tenkte jeg. Så begynte jeg å trene, og livet mitt ble helt forandret. Dette skal jeg gi til Gud, tenkte jeg. Jeg gikk på Kvitsund Gymnas i Telemark, det var der jeg virkelig begynte å trene på egen hånd. Fra oktober 2003 har det vært daglig trening for meg, om ikke fysisk så tenker jeg på det gjennom hele dagen, jeg fikk en ny livsstil.

For meg kommer Gud først, så breakingen. Jeg vil helst ikke kalle dette en jobb, det er mest en lidenskap og en livsstil.

Ambisjon: — Jeg har et mål om å bli så god som mulig. Akkurat nå tar jeg det litt rolig, men håper på et comeback med tanke på treningsmentalitet. Så kan jeg gå mot nye høyder igjen. Det jeg liker aller best er å reise rundt og inspirere ungdom.