Søndag sendte MTV i USA den etterlengta Britney-forteller-alt-dokumentaren «For the record». Og det var ikke akkurat få som benket seg ned for å høre hele historien.

Ifølge nyhetsbyrået Wenn så 3,7 millioner det 70-minutter lange programmet.

Sendes på norsk tv

Her hjemme skal «For the record» sendes på TVNorge torsdag 4. desember og allerede har den blitt teaset med nok av godbiter. Britney snakker endelig om sitt sammenbrudd, ekteskapet med Kevin Federline og hvordan det var å miste foreldreretten til sønnene Sean Preston (3) og Jayden James (2).

Seerne får også bli med Spears på shopping, i tillegg til at de får se hvordan hun har trent seg opp til comebacket.

– Jeg har vært gjennom mye, og det er mye folk ikke vet, sier hun i MTV-dokumentaren.

Het opptreden på frokost-tv

Det er i dag (2. desember) at Britney fyller 27 år, samtidig som plata «Circus» treffer butikkene. Spears startet dagen med et forrykende show på «Good morning America» hvor barna satt ringside med Britneys mor, Lynne.

Se opptredenen på «Good morning America» nedert i artikkelen

Fødselsdagsbarnet framførte både «Circus» og «Womanizer» og hadde både klovner, sjonglører og dansere utkledd som dyr på scenen. Og er det bursdag, så er det bursdag: Britney gikk også i gjennom en flammende sirkel til salens enorme jubel.

Det har også versert rykter om at Spears skal innta New Yorks gater i løpet av dagen hvor hun skal ha sin egen sirkusparade for å feire begivenheten.

Tirsdag ble det også offentliggjort hvilke 20 amerikanske byer som får besøk av Britney når hun legger ut på turné våren 2009. Britney kommer til Europa i juni, men foreløpig er det kun satt opp to konserter i London.

Foto: AP/Scanpix