Etter å ha vært kjæreste med rapperen Jay-Z siden 2002, giftet superstjernen Beyonce Knowles seg i liksom-hemmlighet 4. april i år. Paret har siden 2002 vært diskrete omkring forholdet sitt.

Men nå forteller Beyonce i et intervju med Gotham Magazine både om oppveksten sin, familien sin, og om sitt forhold til Jay-Z .

– Det er mitt første virkelige forhold. Jeg vil holde det veldig privat. Jeg snakker ikke om det i offentlighet.

– Lykkelig, ikke perfekt

Litt sier hun likevel.

– Jeg er svært, svært lykkelig. Det er alt jeg vil si.

Og fortsetter:

– Vi var lenge sammen som kjærester før vi giftet oss, vi hadde god tid. Karrierene våre gjør at vi ikke har et helt vanlig forhold. Men selebritet eller ei – du går gjennom alle de samme tingene i et forhold.

– Vi er som andre. Vi sliter med de samme tingene som vanlige par, sier Beyonce.

– Vi er ikke perfekte.

Nytt album

Beyonces nye album heter «I Am...Sasha Fierce», og lanseres i USA 18. november.Beyonce har selv skapt og gitt navn til sitt alter ego«Sasha», og ser på henne som en del av seg selv.

– Sasha Fierce er den morsomme, mer sensuelle, aggressive, utadvendte og glamorøse siden av meg som kommer frem når jeg jobber og står på scenen, sa Beyonce til Reuters tidligere i høst.

Beskytter meg

– Mitt alter ego beskytter meg og den jeg virkelig er, sier hun.

Beyonce går langt i å fremstå som «Sasha Pierce». Hun har blant annet opprettet en kryptisk MySpace-side , i navnet til sitt alter ego, som gir en «heldig person» muligheten til å motta en personlig hilsen og en gavebag verdt 500 dollar.