Lene Mykjåland sendte Lillestrøm i føringen etter bare fire minutter. Anja Sønstevold la på til 2-0 etter 24 minutter, før Andreia Rosa reduserte for hjemmelaget like etter pause. Men det var bortelaget som var sterkest i toppoppgjøret. Sophie Haug og Isabell Herlovsen scoret ett mål hver og sikret 4-1-seier og tre nye poeng.

Dermed leder LSK serien med 35 poeng. Avaldsnes følger ett poeng bak.

Stabæk vant 2-0 over Medkila etter mål av Gunnhildur Jonsdottir og Trine Rønning, og er nummer tre på tabellen seks poeng bak LSK.

I den siste kampen søndag slo Vålerenga Arna-Bjørnar 3-0. Jennie Nordin x 2 og Tine Schryvers sto for målene.

Lørdag scoret Gry Tofte Ims tre da Klepp knuste Trondheims-Ørn 6-1. Ellers vant Røa 2-0 over Kolbotn og Sandviken 5-0 mot tabelljumbo Urædd. (©NTB)