Men som med så mange andre dyremishandlingssaker i dette fantastiske landet Norge som er så opptatt av å verne om de svake, har disse sakene tydeligvis ikke så høy prioritering for politikere, media, advokater og myndigheter. Kanskje fordi de det gjelder har fire bein og ikke to og «bare er dyr» uten stemme og derfor ikke er i stand til å klage og fortelle sin historie.

Hentet 50 hunder — nesten 30 ble

Hvorfor er ikkealle disse «fantastiske» menneskene som er så engasjerte og rettferdige når det gjelder å kjempe for det farligste og mest upålitelige «dyret» i verden - kalt menneske - like opptatt av å kjempe for de svakeste av alle? Kanskje er det ikke nok status, ingen stemmer å sanke, ingen betaling, ingenting å selge aviser på? Ikke vet jeg. Disse hjelpeløse skapningene som ikke utnytter våre velferdsordninger og ikke får hjelp, trøst eller støtte hvis det ikke var for mennesker med samvittighet og empati (bla dyrevernorganisasjoner) som verdsetter at dyr, har egenverdi,følelser og behov.

Bonden skulle ha blitt fratatt retten til å ha hunder

Så hvorfor er det ingen som «tør» å anmelde kriminaliteten i Åseral?

Dyremishandlere bør registreres i ett offentlig strafferegister, demå få strenge straffer ogi tillegg miste retten til all dyrehold i all fremtid. Norge trenger etdyrepoliti som har myndighet til å jobbe effektivt og målrettet med forebygging og å bedre dyrenes levekår i dette dobbeltmoral-landet. Det koster lite og gjør en stor forskjell i forhold til mange andre «unødvendige» utgifter. PS sjekk ut hva Dyrevernalliansen jobber med.

Innlegget er forkortet. Red