Tjøstheim — som kanskje er mest kjent for sine stunt i NRKs Radioresepsjonen - var ikke selv til stede da den årlige prisen ble delt ut i Chateau Neuf i Oslo lørdag kveld. I stedet ble det avspilt en video hvor han takket for æren han var tildelt.

— Dette var veldig, veldig stas. Det virker litt ironisk, men jeg mener det 120 prosent. Nå må du huske på at denne meldingen er spilt inn for mange, mange år siden, så at den skulle bli spilt nå i kveld er fantastisk stas for meg, sa Tjøstheim i den forhåndsinnspilte takketalen.

Tjøstheim var nominert sammen med John Brungot, Thomas Giertsen, Bård Tufte Johansen, Lene Kongsvik og Pernille Sørensen.

Lene Kongsvik fikk prisen for årets kvinnelige TV-komiker, mens Bård Tufte Johansen ble kåret til årets standupkomiker på grunn av suksessoppsetningen «Mann 44».

Av de øvrige prisene fikk Henriette Steenstrup prisen for Årets kvinnelige scenekomiker, Abubakar Hussain for Årets gjennombrudd, Vidar Magnussen for Årets scenekomiker og John Brungot for Årets mannlige TV-komiker. «Costa del Kongsvik» ble kåret til årets tv-produksjon og «Shockheaded Peter» for årets sceneforestilling. (©NTB)