Vi nærmer oss et tresifret antall bidrag til sommerens morsomste konkurranse.

Og ønsker du å gjøre som Kristine Fjeldsgaard, som har merket videoen øverst i saken med #fvnstup, så må du bare fortsette å lese.

Slik gjør du det:

Video av ditt stup, kanonkule eller hvordan du enn kommer deg ut i vannet kan enten sendes på e-post til stup@fvn.no, legges ut på Instagram med #fvnstup eller postes på vår Facebook-side.

Konkurransen vil bli avsluttet 5. august. Da vil tre til fem finalister bli trukket ut. Av dem er det leserne som bestemmer hvem som skal stikke av med førstepremien.

Kristiansand kino stiller med privat filmvisning i deres luksussal 7, med 23 seter. Her kan vinneren invitere med seg venner og se den filmen de ønsker (av de filmene som går på kino) + en liten popcornmeny til alle.

Her kan du se alle videoene som kommer inn, samt et knippe kjendisers bidrag til konkurransen.

Fædrelandsvennen tok med seg kameraet ned til Bertesbukta i varmen. Der fant vi blant andre Ole Martin Smith Johannessen (13), som hadde øvd inn denne baklengse saltoen.

Mats Kallevik (9) satte seg velvillig i rutsjebanen i Bertes, og satte utfor.

Så har vi fått inn noen rimelig kule videoer fra raftingguidene i Adventure Norway, blant annet denne.

For noen er det viktig å sikre seg godt før man hiver seg i det våte element. Denne har Sæunn Sigridur Gudjonsdottir delt via Instagram.

Vi ser at mange har kastet seg på trenden med å hoppe gjennom baderinger. Så også denne fra Andrea Naglestad.

Her kan du lese mer om konkurransen