KØBENHAVN: En 42 år gammel kvinne fra Hadeland i Oppland ble tirsdag formiddag funnet død på et rom på SAS-hotellet på Amager i København. Kvinnen var kabinansatt i SAS.

Politiet bekrefter at kvinnen ble drept, men ifølge kriminalkommissær Henning Skov Kofoed i København-politiet har ikke politiet noen mistenkte i saken.

Kvinnen var gift og har to barn på henholdsvis 14 og 16 år, skriver Aftenposten.no. Politiet i Vest-Oppland bekrefter tirsdag kveld at de nærmeste pårørende til kvinnen er varslet om saken.

Hørte bråk

Ifølge Ekstra Bladet ble kvinnen funnet død på et rom i 21. etasje på SAS-hotellet på Amager ved 11.15-tiden tirsdag. Kvinnen ble funnet av rengjøringspersonale som låste seg inn. Drapet skjedde trolig mandag kveld.

— Vitner hørte bråk fra rommet hennes ved 20-tiden mandag. Kort tid før banket det på døren til rom 2025, opplyser drapssjef Ove Dahl i København-politiet.

Til Ritzau sier han at kvinnen åpenbart har gitt den ukjente overfallsmannen hard motstand.

— Hun var en stille og rolig kvinne som passet jobben sin. Av en eller annen grunn ble hun overrasket på hotellrommet, og umiddelbart ser det ut som om hun var et tilfeldig offer, sier Dahl til Dagbladet.no.

Stump vold

Kvinnen ble funnet liggende på gulvet i hotellrommet. Hun har blant annet vært utsatt for stump vold

— Vi har ikke umiddelbart noe konkret å gå etter, men kvinnen ble utsatt for et voldsomt overfall, og hun er slått gjentatte ganger i hodet, sier Ove Dahl.

Politiet har opplysninger om bråk fra rommet fra to uavhengige vitner.

Politi med hunder har undersøkt hele området rundt hotellet i forsøk på å finne spor. Politiet vil også gå gjennom overvåkingskameraer fra hotellet.

42-åringen ble sist sett da hun kom til hotellet sammen med tre SAS-kolleger ved 16-tiden mandag. SAS bekrefter at kvinnen er ansatt i hos dem.

— Det vi kan si om saken er at vi har fått den triste meldingen om at en av våre ansatte er funnet død, sier informasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS til NTB.