Liverpool la 20 millioner pund på bordet da de hentet Aquilani fra Roma sist sesong. Midtbanespilleren har overhodet ikke fungert på Anfield. De to første månedene var han skadd og senere er det bare blitt 26 A-kamper uten særlig suksess. Det står ikke i stil til sparkede Benitez' visjoner om å erstatte Xabi Alonso (nå Real Madrid) med den italienske spilleren.26-åringen var ikke med i Liverpools tropp til europaligakvalifiseringen mot Trabzonspor torsdag (1-0). Den italienske avisen Il Corriere dello Sport melder at Aquilani trolig havner i Juventus denne sesongen.

— For øyeblikket vurderer vi et utlån til en italiensk klubb, men ingenting er bestemt. Jeg ønsket ikke å bruke ham mot Trabzonspor med tanke på at en låneavtale kan komme i havn. For Aquilani er det viktig at han får spille regelmessig i år, hver eneste uke og som den første som blir tatt ut på laget, sier Liverpool-manager Roy Hodgson.

Den tidligere Viking-treneren arbeider intenst med å rette opp problemene på Anfield.

— Jeg kan ikke love ham førstelagsfotball her og en overgang til Italia kan hjelpe ham. Det er absolutt det han trenger. for det vil ta vare på spillerens verdi. Når han kommer tilbake til Liverpool, vil vi se den Aquilani som vi så før vi kjøpte ham og han ble skadd, sier Hodgson. (©NTB)