KRISTIANSAND: Bind fem er den siste boken i Knausgårds bokserie "Min Kamp". Den har på bare to uker solgt hele 13 000 eksemplarer. Det er raskere enn noen av de andre bøkene i serien.

— Bok nummer fem ble trykket i et opplag på 20 000 og 13 000 er hittil solgt siden den kom ut i midten av juni. Det er mye raskere enn noen av de andre, sier Elisabeth Steen, markedssjef i Oktober forlag, til VG. Men fortsatt er det bind en i serien som har solgt mest.

— Den første boken er nå oppe i et salg på 65 000 eksemplarer og det kommer fortsatt nye bestillinger på den, sier hun. Bind to til fire ligger på rundt 30 000 solgte eksemplarer hver. Om noen måneder kommer sjette og siste bindet i "Min kamp" serien.

— Knausgård sitter nå og skriver på bind seks. Jeg vet ikke når den er ferdig, men vi håper vi kan gi ut det sjette og siste bindet i "Min Kamp" serien i september måned, forteller Steen. Knausgård er oppvokst på Tromøya ved Arendal, og i Kristiansand hvor han var elev ved Kristiansand Katedralskole.