Mann (36) fra Lyngdal

Født i 1979.

Pågrepet på sin bopel i Lyngdal onsdag morgen 09.40.

Mannen er registrert med et enkeltpersonforetak i offisielle næringslivsregistre. Foretaket ble registrert på nyåret i 2010. Mannen jobber som håndverker.

Han har ifølge offentlige bostedsregistre aldri vært registrert med adresse i Rogaland. Han står imidlertid oppført med hele 16 forskjellige bostedsadresser i Vest-Agder, blant annet i Lyngdal.

Politiet har opplyst at denne mannen har en relasjon til Tina Jørgensen fra tidligere.

Mannen har ingen dommer registrert på seg.

Mannen forsvares av advokat Odd Rune Torstrup.

Siktet for drap eller medvirkning til drap.

Mann (36) fra Lyngdal, bosatt i Kristiansand

Født i 1979. Familiefar.

Meldt seg selv for politiet torsdag ettermiddag klokken 16.15 i Kristiansand, etter at politiet ba ham om dette av polititaktiske grunner.

Mannen er registrert med bostedsadresse i Kristiansand. Han har ifølge offentlige bostedsregistre vært registrert med 16 adresser, flere bostedsadresser er lenket til Rogaland. Han har også bodd både i Oslo og flere steder i Vest-Agder.

Mannen er domfelt flere ganger, alt i 1998 ble han dømt for narkotikaforhold, brukstyveri og brudd på vegtrafikkloven og kjøring i ruspåvirket tilstand. I 2004 ble mannen dømt for underslag til betinget fengsel i 21 dager og bot og i 2005 ble han dømt for dokumentforfalskning, tyveri, brukstyveri, narkotikakriminalitet, bedrageri og nye brudd på vegtrafikkloven.

Mannen forsvares av advokat Trond Wåland.

Siktet for drap eller medvirkning til drap.

Mann (36) fra Lyngdal

Født i 1979. Familiefar.

Pågrepet av politiet 17.55 torsdag ettermiddag hjemme i sin bolig.

Forsvares av Thomas Randby.

Siktet for drap eller medvirkning til drap.

I en tilståelsesdom fra 2012 kommer det fram at han er dømt for vold mot et familiemedlem. I mai samme år slo han til personen tre ganger i ansiktet med knyttet hånd. For legemsfornærmelsen ble han dømt til 60 dagers betinget fengsel.

Mann (38) opprinnelig fra Lyngdal, bosatt i Sirdal

Født i 1976.

Pågrepet av politiet klokken 19.50 torsdag ettermiddag.

Forsvares av Olav Sylte.

Siktet for drap eller medvirkning til drap.

Mannen har et langt kriminelt rulleblad med vinnings— og narkotikakriminalitet. Ifølge en dom fra 2010 er han straffedømt ti ganger, første gang i 1995. I dommen kommer det fram at han har hatt rusproblemer siden han var i begynnelsen av tjueårene og har slitt med angst i mange år.