Familien Riise har flere ganger fortalt om mobbingen som flere av familiemedlemmene er blitt utsatt for.

Tirsdag kveld gikk Berit Riise ut mot kommentarer hun hadde fått på Twitter, etter at sønnen Bjørn Helge Riise meldte forfall til landskampene mot Sveits og Kypros.

”Å lese all dritt og bli kalt HOREMOR på twitter pga av at jeg har fostret 2 fotballproffer som stiller opp for landet sitt ALLTID! #denfølel”, skrev hun først.

Deretter skrev fotballmammaen

“Er såååå jævlig dritlei denne mobbinga, møter HVEM SOM HELST i debatt av de som TØR å si de ordene direkte til meg!! #LOOSERS”.

Til VG Nett forklarer hun hvorfor hun valgte å ta til motmæle mot mobberne.

— Det er noen som har gått langt over streken. Det er «den følelsen» - for å bruke Twitter-uttrykket - når du opplever at noen kaller deg hore og horemor.

Reaksjoner på at hun reagerer

Hun vil nå vurdere å gå videre med kommentarene hun har fått.

- Jeg har fått telefoner fra juridiske folk som mener at dette bør anmeldes. Jeg har ikke tenkt noe mer på det, men samtidig blir jeg oppgitt og forbanna.

Det var twitterbrukeren @Tommyp1995, som kaller seg Askeladden, som sendte den grove meldingen til Riise.

Han fulgte opp med flere grove, sjikanerende ord om moren til to av landslagets spillere.

Onsdag tvitret Berit Riise om at det også er kommet reaksjoner etter at hun tok til motmæle, og saken er blitt omtalt på VG Nett.

”Vet ikke hva som er verst: Å bli kalt HORE - HOREMOR fordi du har sønner på landslaget, eller PRKÅT fordi du går ut og sier NOK er NOK...”, skrev hun.

For henne er det uaktuelt å gi seg på Twitter, selv om hun må tåle mye.

— Det er ikke jeg som skal slutte. Jeg er møkka lei av at mobberne får lov til å fortsette. Mobbeoffere må bytte skoleplass, arbeid og legger ned Twitter-kontoen. De slutter nesten å ha et sosialt liv. Det må heller lages et system der de som mobber blir stengt ut.

Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport