Det går i både svensk, engelsk, spansk, italiensk og kanskje til og med en dråpe bosnisk når Zlatan Ibrahimovic sjarmerer pressen verden rundt.

Etter overgangen til Barcelona har smilet sittet løst, og selv om enkelte svensker ble støtt av Zlatans uttalelser om at han ikke vil sløse bort energi på uviktige landskamper, er han hetere enn noensinne.

På 14 seriekamper i La Liga har Barca-stjernen gjort 10 mål, og det er ikke en journalist i katalonia som ikke har hørt hans standardfrase:

— Molto contento , sier Ibrahimovic med sin beste spansk-italiensk, og gliser bredt.

Volleymål mot Real

For han er veldig, veldig fornøyd med å spille på det som sannsynligvis er verdens beste klubblag for øyeblikket.

Og når Zlatan er fornøyd, da scorer han mål.

- Alle målene er viktige, om det er 30-metersskudd eller pirkemål, men favoritten i år er nok volleyskuddet mot Real Madrid. Atmosfæren i en av verdens viktigste kamper er helt unik , sa Ibrahimovic på pressekonferanse før kveldens møte med Dinamo Kiev.

På et lag proppfullt av profiler, har han glidd inn på rekordtid. Og den frittalende svensken roser sine lagkamerater og sin trener Pep Guardiola.

— Laget angriper ofte og mye, og det er en annen mentalitet her enn i Italia. I Barcelona vil vi vinne etter elegant spill, og fine mål. I Italia er 1-0 nok, sier han.

Kompis med Messi

Med ti scoringer er han bare et mål bak ligaens toppscorer, Valencias David Villa. Men selv om Zlatan finner nettet ofte i serien, har han bare sørget for én Barca-scoring i Champions League. Det er en statistikk han gjerne vil pynte på i kalde Kiev.

— Det er en tøff kamp, men vi vil vinne kampen og gruppa, sier Ibrahimovic.

Ryktene om at han og Lionel Messi skulle ha en krangel gående, avfeide svensken kontant. Han er bare opptatt av å skryte av sin lagkamerat – og litt av seg selv.

- Messi har hatt en utrolig sesong. Jeg er sikker på at fansen elsker å se det Messi og jeg gjør sammen. Vi får til utrolige ting , sier Zlatan.

Og ikke tro vi har sett det beste av 28-åringen ennå.

— Jeg kan fortsatt bli bedre om jeg får tid på meg - og en fri rolle på banen, smiler svensken.

Fakta/Zlatan Ibrahimovic

Født: 3. Oktober 1981, i Malmø

Klubb: Barcelona

Tidligere klubber: Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona

Landskamper/mål: 60/22