BUCURESTI : Manageren var meget godt fornøyd med måten laget reiste seg på etter de to kjappe baklengsmålene i første omgang.

De kjørte et veldig høyt tempo de første 20-25 minuttene og da hadde vi trøbbel. Så hadde det akkurat roet seg litt da de fikk de to scoringene. Da tenkte jeg at det kunne bli stygt, men hele laget sto opp og kom tilbake. Det var tøft ei stund, men ingen gravde seg ned. Jeg synes ungguttene fortjener all honnør for måten de vokste på utover i kampen , sa Solskjær etter 0-2-tapet på Arena International.

Han fikk blant annet se at Magnar Ødegaard spilte en meget solid kamp i Vegard Forrens posisjon som venstre midtstopper. Og bakerst sto Ole Söderberg som en levende mur i perioder.

— Det var mange som viste seg fram utover i kampen, og disse to var jeg spesielt godt fornøyd med. Magnar leverte veldig bra, og Ole var nesten prikkfri utenom scoringene, sa Solskjær som ikke var like tilfreds med alt som skjedde framover på banen.

— Det var litt skuffende at vi ikke skapte mer, at vi ikke klarte å true dem oftere foran mål. Og de mulighetene vi fikk havnet dessverre hos Børre (Steenslid), smilte Solskjær.

Han tror at Molde fremdeles har en god mulighet til å gå videre fra gruppespillet i Europa League.

Det var bra at det ble uavgjort mellom Stuttgart og København i dag, nå er vi bare ett poeng bak FCK. Jeg tror gruppa blir tett, og at vi kan gå videre med seks poeng på de to hjemmekampene mot Steua og FCK. Kanskje trenger vi en uavgjort borte mot Stuttgart , sa Ole Gunnar Solskjær.