Mancini tok over klubben i midten av november. Han redebuterte som trener for Milano-klubben i byderbyet mot Milan forrige runde som endte 1-1. 22 minutter ut i kampen mot Roma kom oppgjørets første mål i scoringsshowet. Gervinho satte inn 1-0, men midtstopper Andrea Ranocchia reduserte ni minutter før pause.

TUNG START: Det går ikke på skinner for Roberto Mancini i comebacket som Inter-trener. Foto: AP Photo/Andrew Medichini/NTB scanpix

I annen omgang stormet Romas José Holebas inn i sekstenmeteren to minutter etter pause og smalt ballen lekkert i motsatt hjørne.Pablo Osvaldo utlignet ti minutter senere, men bare tre minutter etterpå fikk evigunge Francesco Totti kranglet ballen til Miralem Pjanic som sendte vertene i føringen igjen.

På overtid satt Pjanic spikeren i kista da han scoret etter et fantastisk frispark i krysset.

Sen Pirlo-scoring avgjorde

Juventus tok ledelsen etter et kvarter da Arturo Vidal scoret på straffespark.

Sju minutter senere scoret Bruno Peres et fantastisk mål for Torino. Brasilianeren driblet flere Juve-spillere før han avsluttet flott bak keeper Marco Storari.

Tolv minutter før slutt ble Stephan Lichtsteiner utvist, men med ti mann klarte Juventus likevel å dra i land sin ellevte seier for sesongen. På overtid plasserte nemlig 35-år gamle Pirlo ballen i hjørnet med et lavt skudd og sikret seieren 2-1. ## Genoa på 3.-plass

Genoa knuste bunnlaget Cesena 3-0 på bortebane tidligere søndag. Seieren førte klubben opp på 3.-plass i italiensk Serie A. Genoa har dermed gått hele åtte kamper på rad uten å tape i ligaen.

Mot Cesena hadde de få problemer. Bunnlaget, som kun har tatt åtte poeng denne sesongen, var rett og slett sjanseløse. Kampen var nærmest avgjort allerede etter åtte minutter. På den tiden rakk Alessandro Matri og Luca Antonelli å score hvert sitt mål for Genoa.

Like før pause var vertenes Massimo Volta i førjulsstemning da han ga gjestene en gavepakke og satte ballen i eget nett. Han fastsatte sluttresultatet til 3-0 i gjestenes favør.

Milan vant

Genoa-seieren gjorde at Milan var avhengig av å vinne hjemme mot Udinese for å henge med i kampen om 3.-plassen i Serie A. De to første plassene tilhører den suverene tetduoen Juventus og Roma. To scoringer av Jeremy Menez sørget for 2-0 seier til Milan.

Fiorentina tok en imponerende seier 4-0 borte mot Cagliari. Matias Fernandez scoret to mål, mens Mario Gómez og Juan Cuadrado scoret ett hver.

Parma virker foreløpig å være fortapt i den italienske serien. Søndag møtte de Palermo på bortebane i et bunnoppgjør. Det endte med 2-1 seier for

Oppgjøret mellom Empoli og Atalanta endte 0-0. ## Italiensk serie A fotball lørdag, 13. runde:

**Cagliari – Fiorentina 0-4 (0-1)

Mål:** 0-1 Matias Fernandez (17), 0-2 Fernandez (55), 0-3 Mario Gómez (69), 0-4 Juan Guillermo Cuadrado (74).

6000 tilskuere.

**Cesena – Genoa 0-3 (0-3)

Mål:** 0-1 Alessandro Matri (5), 0-2 Luca Antonelli (8), 0-3 Massimo Volta (selvmål 43).

17.000 tilskuere.

Empoli – Atalanta 0-0 10.000 tilskuere.

**Juventus – Torino 2-1 (1-1)

Mål:** 1-0 Arturo Vidal (str. 15), 1-1 Bruno Peres (22), 2-1 Andrea Pirlo (90).

38.000 tilskuere.

Rødt kort: Stephan Lichtsteiner (78), Juventus.

**Milan – Udinese 2-0 (0-0)

Mål:** 1-0 Jeremy Menez (str. 65), 2-0 Menez (75).

44.000 tilskuere.

Røde kort: Michael Essien (71), Milan, Maurizio Domizzi (62), Udinese.

**Palermo – Parma 2-1 (1-1)

Mål:** 1-0 Paulo Dybala (37), 1-1 Raffaele Palladino (40), 2-1 Edgar Barreto (90).

16.000 tilskuere.

Rødt kort: Felipe (80), Parma.

**Roma – Inter 4-2 (1-1)

Mål:** 1-0 Gervinho (22), 1-1 Andrea Ranocchia (36), 2-1 José Holebas (47), 2-2 Pablo Osvaldo (57), 3-2 Miralem Pjanic (60), 4-2 Pjanic (90).