På motstandersiden søndag står Sven-Göran Erikssons Elfenbenskysten. Dunga hadde svensken som trener i Fiorentina, og Eriksson har sagt at han allerede da så at brasilianeren hadde den nødvendige lederen i seg.

Nå må Svennis gjøre sitt aller beste for å bryte elevens defensive mur. I likhet med Elfenbenskystens nye defensive stil, har Dunga satset mye på forsvarsspillet.

– Selv som spiller visste han alt det taktiske om fotball. Jeg er ikke overrasket over at laget er ekstremt velorganisert. Det er ikke lett å score mot dem, sier Eriksson.

Dunga selv innrømmet at han var skuffet over 2-1-seieren over Nord-Korea. Til tider glimret det brasilianske angrepsspillet med sitt fravær. Nord-Korea maktet også å score mål.

Alt om VM får du her:

Håper på Didier

Det håper Elfenbenskysten, og store deler av Afrika, at Didier Drogba også skal makte å gjøre mot brasilianerne. Håpet hviler på Afrikas største stjerne, som spiller med gips for å beskytte sin skadde albue.

– Ikke bli overrasket om Drogba starter kampen. Han gjorde en stor innsats da han var på banen i kampen mot Portugal (0-0). Han er en viktig spiller for laget og skaden er blitt betraktelig bedre, sier Svennis.

– Hvis Drogba spiller er det fantastisk for laget, supplerer Emmanuel Eboué.

Brasil ser ut til å stille med samme lag som mot Nord-Korea. Flere må heve seg, blant annet Kaka, som til tider var en skygge av seg selv i åpningskampen.

– Jeg tror Elfenbenskysten vil prøve å spille sitt spill. Brasil kommer til å få mer enn nok rom, men det blir den vanskeligste kampen i gruppen, på grunn av måten de spiller på, sier Dunga.

Seier i denne kampen er svært viktig for begge lag. Portugal og Nord-Korea møtes også i det som kalles dødens gruppe.

FØLG KAMPEN DIREKTE HER KL.20.30: Brasil — Elfenbenskysten

Sannsynlige lag:

Brasil (4-3-1-2): Julio César – Maicon, Lúcio, Juan, Michel Bastos – Elano, Gilberto Silva, Felipe Melo – Kaká – Luís Fabiano, Robinho.

Elfenbenskysten (4-3-3): Boubacar Barry – Guy Demel, Kolo Touré, Didier Zokora, Siaka Tiene – Emmanuel Eboué, Yaya Touré, Cheik Ismael Tiote – Gervais Kouassi, Salomon Kalou, Didier Drogba. (©NTB)