Ryan Babel risikerer straff fra det engelske fotballforbundet etter at han publiserte et manipulert bilde av dommer Howard Webb i Manchester United-drakt på sin Twitter-profil.

Den nederlandske angriperen var svært misfornøyd med dommerens innsats i FA-cupkampen mellom Manchester United og Liverpool på Old Trafford søndag ettermiddag, og lot alle de 150 000 menneskene som følger ham på Twitter få vite nettopp dét, skriver The Guardian.

«Og de kaller ham en av de beste dommerne. Det er en vits,» skrev han, og la deretter ut et manipulert bilde av Webb i United-drakt.

FA vil etterforske

Utbruddet har ført til at FA (det engelske fotballforbundet) har bestemt seg for å etterforske episoden, melder BBC.

— Vi kommer definitivt til å se på denne saken, heter det i en uttalelse fra FA søndag kveld.

Babel har senere søndag kveld beklaget at han la ut det manipulerte bildet av Webb.

- Jeg beklager hvis de tok bildet seriøst. Det var bare en følelsesmessig reaksjon etter å ha tapt en viktig kamp. Beklager Howard Webb, skrev Babel.

Bakgrunnen for frustrasjonen var straffesparket United ble tildelt i åpningsminuttet. Dimitar Berbatov gikk over ende i duell med Daniel Agger, og hjemmelaget fikk et straffespark som Ryan Giggs omsatte i mål.

Målet sendte United videre i FA-cupen, mens Liverpool måtte tåle et tap i Kenny Dalglish’ comeback som Liverpool-manager.