Photo: Jed Wee.Newcastle United v Lillestrom. UEFA Intertoto Cup. 15/07/2006.Newcastle's Charles N'Zogbia (L) plants a boot into the face of Lillestrom's Johan Petter Winsnes. Foto: Jed Wee/Sportsbeat Images
FotballIntertoto Cup15.07.2006Newcastle United v LillestrømFoto: Jed Wee/SBI/DigitalsportNORWAY ONLYLillestrøm fans applaud an excellent first half performance by their team.

Artikkelen oppdateres

Intertoto-cupen: Newcastle — Lillestrøm 1-1

Lillestrøm dominerte førsteomgangen mot Newcastle i borteoppgjøret i Intertoto-cupen, men måtte nøye seg med 1-1. Dermed et godt utgangspunkt foran returen på Åråsen neste lørdag.

Romerikingene hadde flere store sjanser i starten, og spesielt Michael Mifsud herjet med hjemmelaget.

Midtveis i 1. omgang fikk LSK betalt for sitt press da Robert Koren fyrte løs på et langskudd. Ballen gikk via en motstander og i en bue over keeper Shay Given.

Etter sidebytte kom Newcastle langt sterkere og bare fem minutter ut i omgangen klarte spanjolen Albert Luque å overliste Heinz Müller i LSK-målet.

Innbytter Kasey Wehrman hadde LSKs største sjanse i 2. omgang med et frispark som strøk stolpen.

På overtid hadde innbytter Alan O’Brien en kjempesjanse til å avgjøre kampen, men skjøt like utenfor.

Lagoppstillingene:

Newcastle: Shay Given, Stephen Carr, Steven Taylor, Titus Bramble, Celestine Babayaro, Nolberto Solano, Scott Parker, Emre, Charles N'Zgogia, James Milner og Albert Luque.

Innbyttere: Steve Harper, Amade Faye, Nicky Butt, Shola Ameobi, Petter Ramage, Matty Pattison, Alan O'Brien.

Lillestørm: Heinz Müller, Anders Rambekk, Shane Stefanutto, Johan Patter Winsnes, Robert Koren, Bjørn Helge Riise, michael Mifsud, Pål Steffen Andresen, Khaled Mouheli, Oliver Occean og Espen Søgård.

Innbyttere: Otto Fredrikson, Pål Strand, Magnus Myklebust, Frode Kippe, Kasey Wehrman, Arild Sundgot, Cyril Kali.