Arnold Origi, som hadde en imponerende sesong i Adeccoligaen for Ull/Kisa, tar nå steget opp i Tippeligaen. Det ble endelig klart da 29-åringen fra Kenya fredag signerte en toårskontrakt med Lillestrøm.

Det har lenge vært kjent at keeperen har vært ønsket på Åråsen, men det er først nå keeperen er endelig klar for spill i den gule drakta. Også flere andre klubber skal ha vært inne i bildet for Origi, som tidligere har spilt for Fredrikstad og Moss.

— Arnold har skrevet under på en toårskontrakt og kommer fra Ull/Kisa. Han besto den medisinske sjekken vi har hatt. Vi er veldig godt fornøyde med å få Arnold til LSK, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann til LSK.no.

Lillestrøm sikret seg tidligere i høst en annen keeper, Kenneth Udjus, fra Sogndal. Også Stefan Logi Magnusson, som er i opptrening etter en kneskade, har kontrakt med kanarifuglene kommende sesong.

Dermed kan det se ut til at Sead Ramovic og Lasse Staw, som begge hadde kontrakt med Lillestrøm i 2012, blir å finne et annet sted neste sesong.

- Arnold har hatt en god sesong i Adeccoligaen, og vi har hatt han på trening hos oss tidligere. Han stiller på trening som LSK-spiller 3. januar sammen med de andre spillerne våre. Vi mener at vi nå er godt rustet for 2013, med tre gode keepere på kontrakt , sier Bjarmann.