116 kamper. 63 mål, mange av de av det helt eksepsjonelle slaget. Men etter onsdagens tap mot Belgia er det slutt for Zlatan Ibrahimovic. Etter kampen tok han av kapteinsbindet for aller siste gang.

Selv om Zlatan var svært delaktig i selvmålet som sikret uavgjort mot Irland, har stjernen og resten av det svenske landslaget blitt kritisert for manglende avslutninger på mål. Men i kampen mot Belgia leverte svenskene flere avslutninger. Zlatan traff til og med nettmaskene, men dommeren annullerte målet.

Vet hva han vil savne

Etter kampen tok Zlatan av kapteinsbindet og holdt det i hånden, og mottok kraftig applaus. Så gikk han i garderoben og ble der en god stund. Først halv ett svensk tid kom han ut, skriver Aftonbladet. Han vet hva han kommer til å savne mest med landslagstiden.

— Å ha på meg den svenske landslagstrøyen. Det er noe jeg har vært stolt over, å få bære den og representere Sverige. Det kommer til å kjennes tomt i begynnelsen, men landslaget kommer til å spille igjen, og jeg kan ikke være med og påvirke på banen. 15 år på landslaget, og jeg har fått være kaptein. Jeg kom fra lille Rosengård og gjorde Sverige til mitt land, sa han ifølge Aftonbladet.

- Han er unik

Siste kamp var det også for landslagsjef Erik Hamren. Han hadde håpet på en bedre avslutning.

— Han er spesiell, han er unik. Jeg håper vi kan finne en annen spiller som ikke er Zlatan, men virkelig god. Jeg tror ikke man finner en så unik spiller til i et lite land som Sverige, sier Hamren ifølge The Sun.

Hamren og Ibrahimovic er ikke de eneste som gir seg på landslaget etter EM. Kim Källström og Andreas Isaksson er også ferdige.