Torsdag ettermiddag skriver flere engelske medier, blant annet Sky News, ITV, og The Guardian, at Moyes etterforskes etter påstander om at han skal ha angrepet en 23-åring på en vinbar i Lancashire.

« Politiet etterforsker en rapportert hendelse på Emporum vinbar i Clitheroe.

Våre betjenter ankom bare i 22-tiden i går (onsdag), hvor det ble rapportert at en 23-årig lokal mann hadde blitt overfalt av en 51 år gammel mann. Offeret trengte ikke behandling på sykehus.

Etterforskning pågår og vi vil snakke med vitner for å prøve å bringe klarhet i forholdene. Det er flere omstendigheter som må gjøres klart før vi har et nøyaktig bilde av hva som har skjedd », skriver politiet i en uttalelse. De bekrefter også at det ikke er noen som er arrestert etter episoden.

Ifølge The Mirror skal Moyes ha vært ute og spist middag med en bekjent fra Preston North End, hvor han var manager fra 1998 til 2002, og også spilte for i årene før.

Moyes fikk sparken i Manchester United i april, etter en mislykket sesong for storklubben. Skotten er for tiden arbeidsledig, men har vært nevnt som en mulig ny manager i Celtic etter Neil Lennon.