MOLDE: Tomålsscorerne Ola Kamara og Mohamed Elyounoussi var i strålende humør etter 5-0-seieren over FC Pyunik tirsdag kveld. Seieren gjør at Molde allerede er så godt som videre i mesterligakvalifiseringen.

– Egentlig så er vi det, men vi må gi gass i Armenia også. Vi skal ikke rote bort dette med å være dumme. Vi pleier å være gode når vi kan ri på en ledelse, så jeg tenker at vi greier det, sier Ola Kamara til Rbnett etter kampen.

VIDEO: SE INTERVJUER MED MOLDE ETTER KAMPEN.

Til tross for at det til slutt ble femmålsseier mener Kamara at det armenske laget er bedre enn resultatet skulle tilsi.

– Jeg syns de var bra. De har en god del tekniske spillere. Vi møter et lag som er mye bedre enn mange av lagene vi ikke har vunnet mot i Tippeligaen. 5-0 mot dem er et meget godt resultat, sier Kamara.

– Molde-fotball

Molde ledet 2-0 seks minutter før slutt. Mot slutten av kampen var det tydelig at Pyunik-laget hadde brukt mye krefter. Rommene var store, og Ola Kamara fikk to nettkjenninger i sluttminuttene. På overtid fastsatte innbytter Mattias Moström resultatet til 5-0.

Ola Kamara scoret to for Molde. Foto: Erik Birkeland

– Det å åpne målkontoen i Europa er fantastisk deilig. Vi er kyniske og kliniske. Det liker jeg. Det er man nødt til å være i Europa. Man må score på sjansene sine. I dag gjør vi det, og da viser vi at vi har klasse. Vi møtte egentlig et bra lag, så vi spiller godt, sier Kamara.– I dag føler jeg at vi spiller Molde-fotball igjen. Vi kommer oss rundt på sidene, kommer til mange innlegg og en del sjanser. I dag satte vi dem også, sier Mohamed Elyounoussi til Rbnett.

Glad for å ha Moström tilbake

«Moi» satte også inn to baller i nettet bak Pyuniks målvakt. 20-åringen har en egen evne til å score to eller flere mål når han først scorer.

– Det var deilig å score to mål. Det er en stund siden sist. Det var godt for selvtilliten, og fint å kunne bidra offensivt. Har jeg scoret ett mål, så er jeg ikke fornøyd med det. Jeg ønsker meg alltid flere mål. I dag håpte jeg på hat-trick, men fikk det ikke. Det var uansett kjekt å se andre på scoringslista, særlig Mattias Moström som var tilbake, sier Elyounoussi.

– Hvordan var det å ha han tilbake på banen?

– Han er kanskje litt av det vi har savnet i Molde-laget i år. Han er en spiller som kan dra av en mann og skape litt uro, så det er godt å ha han tilbake igjen, sier «Moi»

Også MFK-trener Tor Ole Skullerud var glad for å slippe til svensken igjen. Kantspilleren hadde ikke spilt kamp siden uavgjortkampen mot Stabæk 16. mai.

– Det var strålende å ha han tilbake igjen. Vi så at han hadde vært borte ei stund, men han skal få tid til å komme skikkelig tilbake. Han er ekstremt viktig for oss, sier Skullerud.

Opptatte av å holde nullen

Han mente imidlertid at det var i tidligste laget å innkassere avansementet.

– Det ville vært dumt å kassere det inn nå. Men det er klart det hjelper med 5-0. Nå kan vi reise til Armenia med en god følelse og opplevelse. Målene vi fikk helt på slutten var selvsagt svært viktige, sier Skullerud.

Selv om han fikk se at målene haglet inn i sluttminuttene, var han også svært tilfreds med at laget ikke slapp inn baklengsmål imot. Pyunik skapte nesten ingenting, men om laget hadde fått et bortemål på stillingen 2-0 kunne det hele sett helt annerledes ut.

– Vi var veldig opptatt av å holde nullen. Vi gjorde en god forsvarskamp. De har ikke en eneste målsjanse i hele kampen. De har én om vi er litt snille, sier Skullerud.