Manchester United prøvde å snappe Mats Møller Dæhli foran nesen på Cardiff i januar, men det norske stortalentet valgte å følge Ole Gunnar Solskjær til Wales.

19-åringen legger ikke skjul på at Solskjær var en viktig faktor da han tok den beslutningen.

— Det føltes trygt å velge Ole. Han kjenner meg og hva jeg står for som spiller. Jeg var sikker på at han ville gi meg en sjanse. Og det gjorde han, så jeg tror jeg gjorde riktig valg, sier Dæhli ifølge Walesonline.co.uk.

Valget kom på tross av at Dæhli spilte tre år i Manchester Uniteds ungdomsavdeling før han signerte for Molde.

- Ligner på Silva og Nasri

Mats Møller Dæhli har ikke klart å spille seg til en startplass, men har ofte imponert i sene innhopp.

— Det har gått OK. Det er et nivå opp fra Tippeligaen, og jeg må tilpasse meg, men jeg har elsket det, sier Dæhli.

— For å være ærlig visste jeg ikke hva jeg skulle forvente av engelsk fotball. Men jeg har alltid hatt tro på meg selv og at jeg kan gjøre det bra for Cardiff, fortsetter han.

Ole Gunnar Solskjær ser likheter med to av Premier Leagues aller største stjerner.

— Når man ser på (Samir) Nasri og (David) Silva, og slike type spillere, så ser man på Mats og tenker at han kan ende opp som en lignende spillertype, sier Solskjær.

— Han er en fotballspiller som vil ha ballen i beina, som elsker å utfordre folk og som kan holde på ballen for oss. Vi har bedt han om å sentre, i stedet for å skyte for å være ærlig. Han jobber med å utvikle den delen av spillet sitt, sier Solskjær.

Skryter av Bellamy

Cardiffs store sønn Craig Bellamy er en av lagets veteraner. Dæhli mener han har mye å lære av den tidligere Liverpool-spilleren.

— Craig er en fantastisk person og spiller å ha i laget. Han er ekstremt profesjonell. Å se på og lære av ham er en eksepsjonell mulighet for meg, sier Dæhli.

Cardiff er på nest siste plass i Premier League. Dermed venter en tøff kamp for elite-tilværelsen.

Neste mulighet til å plukke poeng kommer på lørdag, borte mot West Bromwich.