BYKLE: På Instagram og Facebook har begge lagt ut bilder av seg selv lørdag kveld, og bildene er tagget på Hovden i Bykle.

– I går spurte drømmemannen meg om jeg ville gifte meg med ham etter at vi hadde delt et av verdens beste måltider og drukket litt av den beste rødvinen vi noensinne har smakt på et av favorittstedene våre i hele verden. Jeg kan bokstavelig talt ikke vente med å dele resten av livet mitt med deg, Stian Lauritzen, skriver hun under to bilder hvor man tydelig ser diamantringen.

Falt pladask

Også Lauritzen har delt den glade nyheten i sosiale medier.

– Jeg falt pladask dagen vi møttes og skjønte med en gang at jeg hadde funnet drømmedama. Du er den skjønneste, peneste, snilleste og mest omtenksomme jenta som finnes! Det har vært et eventyr, og i går sa du JA til å gifte deg med meg. Jeg gleder meg til å dele resten av livet sammen med deg Tiril, skriver han.

Se og Hør meldte nyheten først og siterer Sjåstad Christiansen slik om det som skjedde fredag:

Gråte

– Han ga meg først en liten gave som var en kalendergave med en pakke Love Hearts, Pez-godteri med Superwoman og lommetørkler. Jeg synes det var så koselig og begynte nesten å gråte, sier hun og fortsetter:

– Da tok han tak i meg og gikk ned på kne. Jeg visste ikke om jeg skulle le eller grine og måtte nesten holde meg fast.

Det er bare litt over ett år siden de to ble et par, etter å ha møtt hverandre gjennom snowboardlandslaget, hvor Lauritzen er osteopat.

X games-meritter

I sin debutsesong som senior, vinteren 2012/13, tok Sjåstad Christiansen gull i slopestyle under X Games i Aspen og sølv i X Games Europa.

Etter å ha vært ute med en kneskade tok hun sølvmedalje i sitt X Games-comeback, i slopestyle i Aspen i 2016.

Hun tok sitt første X Games-gull i big air under X Games i Oslo i 2016. To år senere, våren 2018, tok hun bronse i samme øvelsen på Fornebu.