MOLDE (Rbnett): Etter den svake EM-kvalifiseringskampen mot Aserbajdsjan har flere tatt til orde for at Per-Mathias Høgmo bør fjernes som landslagssjef.

– Det synes jeg er tull. Det er ikke min jobb å mene så mye om dette, men jeg kan likevel slå fast at jeg synes dette er tullprat, sier Skullerud til Rbnett.

Rådgiver og skribent Tor-Kristian Karlsen mener i et intervju med TV 2 at Ole Gunnar Solskjær bør være aktuell som ny landslagstrener. Nettavisens kommentator Roy Kvatningen lanserer Stabæks suksesstrener Bob Bradley. Erik Thorstvedt er derimot blant dem som mener det er feil å vurdere trenerskifte nå.

Per-Mathias Høgmo under EM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Aserbajdsjan og Norge på Ullevaal stadion. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

– Dette er ikke tida for å skifte landslagssjef, i mitt hode er dette helt feil tidspunkt. Jeg tror på de som er der. Jeg tror på trenerne, på den nye generasjonen spillere, på retninga og det som er påbegynt, sier Skullerud.Molde-treneren slår fast at også han var veldig skuffet over innsatsen mot Aserbajdsjan.

– De var skuffet selv også, med god grunn. Norge skapte mer enn nok sjanser til å vinne kampen, selv om jeg ikke synes prestasjonen var all verden. Men det er fortsatt mye å spille for og de har alle muligheter, sier Tor Ole Skullerud, som var Høgmos assistent på A-landslaget høsten 2013.