Norwich ble ingen målestokk for Manchester City da lagene møttes i FA-cupen på Carrow Road lørdag.

Alexander Tettey var verken på banen eller benken da scoringer av Sergio Agüero, unggutten Kelechi Iheanacho og Kevin De Bruyne sendte City videre i FA-cupen, men en relativt ukjent nordmann fikk sin offisielle debut for Manchester-klubben.

19-årige Bersant Celina kom inn med fem minutter igjen å spille, da laget allerede ledet 3-0. Celina fikk, ifølge Manchester Citys offisielle Twitter-konto to skuddmuligheter mot Norwich-keeper John Ruddy i løpet av minuttene han fikk på banen.

Celina er født i Kosovo, men oppvokst i Drammen. Han er en god kamerat av Martin Ødegaard, og gikk fra Strømsgodset til Manchester City i 2012.

— Det var en veldig god kamp av oss. Vi var veldig aggressive fra start til slutt, sa manager Manuel Pellegrini, ifølge BBC.

Den argentinske superspissen Agüero åpnet ballet med en fantastisk soloprestasjon da kvarteret var spilt.

Forsvarsspillet kan riktignok ikke kalles annet enn slett, men Agüero lurte seg forbi flere motstandere før han nærmest tuppet ballen i mål.

— Jeg sa forrige uke at jo mer han spiller, jo bedre blir han. Han scoret et nydelig mål, sa Pellegrini som den skadeplagede spissen.

Etter halvtimen ble jobben dobbelt så vanskelig for Norwich da Iheanacho scoret sitt femte mål for sesongen. 19-åringen har vært et av sesongens store lyspunkter for City, og viser at ungdomsarbeidet deres kan begynne å bære frukter.

Flere mål ble det ikke før innbytter De Bruyne satte inn dagens tredje og siste mål 12 minutter før slutt.

Utlignet på overtid

Flere Premier League-klubber var i aksjon lørdag. Ingen røk ut mot lag fra lavere divisjon, men West Bromwich var veldig nære.

De møtte Bristol City, et av bunnlagene i mesterskapsserien, og fikk store problemer.

Saido Berahino sendte West Brom programmessig foran, men to mål på ti minutter av Jonathan Kodjia og Kieran Agard så ut til å sende dem videre.

Fem minutter på overtid reddet James Morrison omkamp for Premier League-klubben ved å sikre 2-2. Også Aston Villa må ut i omkamp etter 1-1 mot Wycombe.

Brede Hangeland satt på benken hele kampen da Crystal Palace slo ut Southampton med 2-1. Wilfried Zaha ble matchvinner 20 minutter før slutt.

Vant uten King

Watford er videre etter 1-0 mot Newcastle. Troy Deeney scoret kampens eneste mål like før pause.

Joshua King var ikke med da Bournemouth slo ut Birmingham med 2-1 på bortebane, mens Everton som ventet sendte Dagenham & Redbridge ut. De vant 2-0 etter mål av Arouna Koné og Kevin Mirallas.

Stoke fikk det tøft bore mot Doncaster, men Jonathan Walters sendte dem videre med sin 2-1-scoring etter 57 minutter. Nikica Jelavic scoret det eneste målet da West Ham slo Wolverhampton 1-0 i London.