MOLDE: — En utilgivelig tabbe. Det dummeste jeg noen gang har gjort, sier Berg Hestad til lokalavisa i Molde. 25-åringen ble brakt til Fylkessjukehuset i Molde med små kuttskader i ansiktet og på hendene etter å ha krasjet med en gravemaskin på vei fra en fest på Molde stadion. -Fysisk er det ingen fare med meg, men psykisk har jeg det selvfølgelig ikke bra, sier Molde-kapteinen.

Hukommelsestap Daniel Berg Hestad husker selv lite av det som skjedde under bilturen rundt 03.30-tiden natt til fredag. -Jeg var i fin form tidlig på kvelden, og følte meg ikke overstadig beruset. Men akkurat nå husker jeg svært lite av kvelden, og ingenting av sammenstøtet. Jeg kom først til meg selv da jeg ble sydd i hodet på sjukehuset. Om det er alkoholen eller smellen som har forårsaket hukommelsestapet, er det vanskelig for meg å si noe om, sier Berg Hestad.

Han innrømmer åpent at han har kjørt bil i beruset tilstand, og dermed er det rapporten fra Rettstoksikologisk institutt som avgjør hvor høy promille midtbanespilleren hadde. -Jeg innrømmer at jeg kjørte i beruset tilstand. Det vil jeg beklage på det sterkeste overfor lagkameratene, ledelsen, publikum og alle som har hatt tro på meg og tillit til meg. Jeg har gjort ei stor tabbe, sier Berg Hestad til Romsdals Budstikke.