— Sammenlignet én mot én er Real Madrid bedre på alle plasser enn Atlético Madrid, sier Gareth Bale foran finalen i Champions League på San Siro i Milano kommende lørdag.

26-åringen fra Wales er klar på at det ikke er noen fra førsteelleveren til lørdagens motstander og byrival som er gode nok til en plass i laget til Zinedine Zidane.

Finalearenaen er ikke i topp stand:

Fiasko med tap

Bale innser at Real Madrid er relativt store favoritter når Champions League-finalen går av stabelen lørdag kveld.

— Å kommer til finalen er bra, men å tape den er en fiasko, sier Bale i et intervju med den spanske radiostasjonen COPE.

Selv om han ikke anser spillerne som Atlético-sjef Diego Simeone rår over som gode nok for Real Madrid, har han ikke tenkt å undervurdere dem som lag.

— Atlético er svært godt organisert og sterkt lag fysisk. Men vi kan stå i mot, sier han selvsikkert.

Han snakket også om sin egen utvikling etter at Zinedine Zidane tok over etter Rafa Benítez i januar.

— Jeg nyter livet under Zidane. Jeg har større frihet og vi har spilt fin fotball det siste halve året, sier Bale.

Helten fra Lisboa

Her jubler Gareth Bale etter å sendt Real Madrid i 2-1 ledelse mot Atlético Madrid i Champions League-finalen for to år siden. Foto: Manu Fernandez, AP/NTB Scanpix

Gareth Bale ble en av de store heltene da de samme to lagene møttes i Champions League-finalen for to år siden i Lisboa. Real Madrid lå under 0-1 da Sergio Ramos utlignet på overtid. I ekstraomgangen var det Gareth Bale som sendte Real Madrid opp i ledelse 2-1. Etter det falt byrivalen fra sørsiden av Madrid sammen og Real Madrid vant kampen 4-1. ## Skade som skremmer

Tirsdag fikk alle som følger Real Madrid seg et aldri så lite sjokk. Superstjerne og storscorer Cristiano Ronaldo haltet etter trening. Han har slitt med en lårskade og spilte ikke treningskampen som Real Madrid gjennomførte sist lørdag.

Men sjefen selv er sikker på at han har med seg sin største stjerne på banen lørdag kveld.

Han blir klar til lørdag og hele laget er i fin fysisk form, sier manager Zinedine Zidane.

Her er Ronaldos egen versjon:

Real Madrid ble "bare" nummer to i den spanske ligaen: