Særlig i førsteomgangen kjørte vertene over London-rivalene. Oscar burde gitt Chelsea ledelsen allerede etter fem minutter, men skjøt over. Gary Cahill var også nær etter 20 minutter, men «Hammers»-keeper Adrian avverget.

Hjemmelagets press ga uttelling da John Terry styrte inn 1-0 etter en drøy halvtime. Diego Costa stusset en corner videre, og Chelseas stopperveteran hadde en enkel oppgave da han satte inn sitt 36. Premier League-mål.

Like etter kunne Nemanja Matic økt med venstrefoten, men Adrian fikk nok en gang hendene på ballen. West Ham hevet seg i annen omgang, men orket ikke reise seg etter at Diego Costa litt mot spillets gang doblet Chelsea-ledelsen.

Cheikhou Kouyate ga bort ballen midt i banen, Chelsea stormet i angrep. Eden Hazard fant Diego Costa, som satte inn sitt 13. seriemål, ni av dem er scoret på hjemmebane, for sesongen nede ved stolperoten.

Innbytter Morgan Amalfitano var nær en sen redusering, men avslutningen fra West Ham-reserven traff stolpen. (©NTB)