Det betyr at Røkke og ektefellen til sammen har tatt ut en drøy milliard i utbytte fra selskapet i løpet av de siste tre årene. I 2013 var utbytte 251 millioner kroner, det samme som i 2014. I 2012 tok de ut 500 millioner kroner i utbytte.

Siden 2008 har de samlede utbyttene nå passert tre milliarder kroner.

Selskapet The Resource Group TRG AS er Røkkes private holdingselskap som han eier sammen med kona Anne Grete Eidsvig. Røkke eier 98 prosent av aksjene, mens kona Anne Grete Eidsvig eier 2 prosent.

Dette selskapet er igjen største aksjonær i investeringsselskapet Aker, som eier en lang rekke virksomheter, blant annet Aker Solutions, Kværner, Det norske oljeselskap og Aker Biomarine. Selskapene hvor Røkke er største aksjonær har totalt snaut 28.000 ansatte, som fordeler seg på 29 land.

Fotballklubb fikk 78,4 mill.

I regnskapet fremholdes strømlinjeformingen av Aker Solutions og børsnoteringen av oljeserviceselskapet Ocean Yield som viktige strategiske mål som ble oppnådd i 2013. Det noteres også at selskapets markedsverdi i 2013 steg med ti prosent, noe som er svakere enn hovedindeksen ved Oslo Børs, som steg med 24 prosent i samme periode.

Selskapet endte med et resultat på 552,6 millioner kroner i 2014. Siden det er snakk om et holdingselskap, kommer inntektene ikke fra drift, men fra selskapets investeringer.Totalt beløp disse finansinntektene seg til 654 millioner kroner.

I årsregnskapet går det også frem at Røkke i 2013 støttet Molde fotballklubb med 78,4 millioner kroner gjennom Stiftelsen Molde Fotball.

Aftenposten har vært i kontakt med Akers kommunikasjonsdirektør Atle Kigen. Han opplyser at Kjell Inge Røkke ikke kommenterer TRGs årsregnskap utover det som kommer frem i selve regnskapet og den medfølgende rapporten.