Stabæk sto uten poeng i årets eliteserie foran møtet med Bodø/Glimt i Bodø, og gjør det samme etter 90 minutter på Aspmyra. Fitim Azemi utnyttet slurvete Stabæk-spill og sørget for 1-0 i den første omgangen, før Milan Jevtovic doblet ledelsen etter 64 minutter. Åtte minutter senere klinket Martin Bjørnbak et frispark i mål på flott vis. Ohi Omoijuanfo sto for Stabæks trøstemål mot slutten av kampen.

Stabæk-manager Billy McKinlay valgte å gi tillit til de samme elleve som startet kampen da det ble 2-1-tap for Molde i forrige runde. Da var laget fra Bærum det beste laget i store perioder, men Mohamed Elyounoussi sikret borteseier da han våknet skikkelig i annen omgang.

Glimt hadde fått med seg fire poeng fra de to første kampene mot Sogndal og Lillestrøm, og mot Stabæk fikk de en perfekt start. Stabæks innleide Chelsea-spiller Alex Davey mistet ballen i farlig posisjon da han ble taklet av Azemi. Ballen havnet i beina på Trond Olsen som slo ballen tilbake til Azemi. Glimt-spissen utnyttet det store hullet i Stabæk-forsvaret, og med en god avslutning fra utenfor sekstenmeteren sendte han ballen via stolpen og i mål.

— Vi presset dem bra hele tiden. Jeg fikk sklidd ballen til Trond, og så spilte han meg perfekt igjennom. Deretter var det bare å ta én touch og klinke ballen i det nærmeste hjørnet, sier Azemi til TV 2 om målet som kom etter 32 minutters spill.

I starten av annen omgangen burde Luc Kassi utlignet til 1-1, men Stabæk-spilleren klarte ikke å heade det perfekte innlegget fra Birger Meling i mål - til tross for at ivorianeren sto helt umarkert i boksen. (©NTB)