Demidov sliter med en overbelastning på baksiden av det høyre låret og rakk ikke helgens kamp. Han fikk likevel en opptur da lagkameratene fikk en knallstart på hjemmebane søndag.

David Zurutuza gjorde 1-0 på innlegg fra Antoine Griezmann før to minutter var spilt. Minuttet senere doblet samme mann etter å ha blitt frispilt av Carlos Vela.

Zurutuza måtte gå av med skade etter seks minutter, men også flere Real Sociedad-spillere hadde målteften på plass. Etter at Miguel de las Cuevas hadde redusert for gjestene i starten av annen omgang, ble det nytt målshow fra vertene mot slutten av kampen.

Gorka Elustondo gjorde 3-1 kvarteret før slutt. Deretter scoret både Mikel Aranburu og Griezmann i tilleggstiden og ordnet en komfortabel 5-1-seier for Demidovs lag.

På tabellen gikk Real Sociedad forbi Betis, som måtte tåle et surt 1-2-tap hjemme for Granada. Den tidligere Lyn-angriperen Odion Ighalo ga gjestene tidlig 1-0, mens Carlos Martins sørget for 2-0-ledelse til pause. Jonathan Pereira scoret et trøstemål for Betis ti minutter før slutt. (©NTB)