Ifølge avisen frykter MFK-ledelsen at Solskjær kan forsvinne til en klubb i Premier League etter nyttår. Suksesstreneren har bedt om betenkningstid rundt kontraktsforhandlingene med Molde, og administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen forteller at klubben har bedt om en avklaring før jul.

— Vi skulle snakke sammen etter cupfinalen, men han ønsket mer tid. Så får vi se om det bli en avklaring før eller etter nyttår. Vi har bedt om en avklaring (fra Solskjær) før jul. Vi snakker sammen daglig, men vet foreløpig ikke når dette blir avgjort, sier Jacobsen til RB.

Den siste tiden er Solskjær blitt koblet til engelske storklubber som Tottenham, Fulham og West Bromwich. Førstnevnte tok farvel med André Villas-Boas mandag, og dermed har spekulasjonene rundt Molde-manageren økt i omfang.

— Jeg kan bekrefte at vi har fått formelle henvendelser, men vil ikke si når de kom eller hvor de kom fra. Ole har et navn og en posisjon som alltid vil gjøre ham attraktiv.

— Ja. Vi er forberedt på at det er et mulig scenario. Ole har vunnet tre titler på tre år i Molde. Det er opplagt at dette kan være god timing for ham hvis han vil videre i karrieren. Så åpne har vi vært i diskusjonene, svarer Jacobsen på spørsmål om Molde er forberedt på å miste manageren i januar eller til sommeren. (©NTB)