– Dette gleder vi oss veldig til! Det kommer til å bli både en fest og en musikalsk opplevelse, og det er en strålende inngang til festivalsommeren. Jason Derulo er det første i rekke av flere navn som kommer de neste ukene, sier festivalsjef Marius Amundsen i en pressemelding.

Jason Derulo er altså bekreftet til Hove Music Festival, som arrangeres på Tromøya utenfor Arendal fra 28. til 29. juni.

– Krever god planlegging

Slik så det ut da Jason Derulo spilte på Palmesus i 2014. Foto: Jon Anders Schau

Jason Derulo slo gjennom med 2009-hitten «Whatcha Say», og har i ettertid fulgt den opp med en rekke hits som «Wiggle» og Nicki Minaj-samarbeidene «Swalla» og «Goodbye». Til sammen har katalogen generert milliarder med avspillinger, både på Spotify og YouTube.

Amundsen skriver videre at det er lenge siden det har vært en artist av så stort kaliber i Arendal.

– Dette krever god planlegging og organisering. Vi har et svært godt og erfarent team bak festivalen som skal skape magiske opplevelser for våre publikummere på den utrolige flotte plassen vi har på Hove. Jason Derulo har brei appell og vil skape skikkelig stemning, skriver festivalsjefen.

– En ellevill opplevelse for meg

Jason Derulo møtte KRSby på Bystranda i 2014. Bildet er fra Echo Music Awards i fjor. Foto: NTB Scanpix

Fædrelandsvennen og KRSby møtte Jason Derulo da han spilte på Palmesus i 2014. Da sa artisten at han gjerne ville returnere for å spille for Sørlands-publikummet igjen:

– Det var en ellevill opplevelse for meg. Alle jentene her på stranda danset når jeg spilte «Wiggle». Jeg ville lett spilt her igjen, sa Derulo etter konserten og la til:

– Kristiansand virker som en koselig, liten by. Jeg trives her. Det som er spesielt med byen er at den våkner på kvelden. Den strandfesten her var helt gal, det tok helt av, sa han videre til KRSby.

I tillegg til Jason Derulo, er også disse artistene bekreftet hittil:

  • Klovner i Kamp

  • DePresno

  • Ina Wroldsen