Førsteopplaget er på en halv million eksemplarer, og Kelley skal ha brukt tre år og foretatt 850 intervjuer for å komme under huden på sitt ufrivillige objekt.Ifølge TMZ skriver Kelley at Oprah Winfrey på 70-tallet skal ha hatt et forhold til en annen kjent radio— og TV-personlighet i USA, John Tesh. De skal angivelig ha bodd sammen i Nashville, der begge jobbet for konkurrerende fjernsynsstasjoner.

Men det sosiale presset som et forhold mellom en svart kvinne og en hvit mann innebar på den tiden, ikke minst i en konservativ stat som Tennessee, skal ifølge New York Daily News ha blitt for mye for John Tesh – som stakk av midt på natten.

Verken Winfreys eller Tesh’s folk vil kommentere Kitty Kelleys påstander. Men John Tesh dukket opp da Oprah Winfrey feiret sitt shows første ti år i 1996, og den gang hevdet hun de bare hadde vært på «en platonisk date».

Selv om den omdiskuterte Kelley tidligere friskt har tatt for seg så vel Jackie Kennedy Onassis, Elizabeth Taylor, Frank Sinatra og Nancy Reagan som den britiske kongefamilien og Bush-familien, har hun ifølge Wikipedia aldri blitt dømt for injurier – eller måttet trekke tilbake noe hun har skrevet. (©NTB)