Nahla betyr «honningbie» på arabisk ifølge Michael D. Cooperson, professor i arabisk ved UCLA.

— Vi hadde ikke bestemt oss for navnet før vi forlot sykehuset, sier Halle Berry (41) til Acces Hollywood. Hun begrunner det med at det var vanskelig å navngi den viktigste personen i livene deres før de hadde møtt henne.

Redd for fødselen

Halle Berry, som ble mamma for første gang på søndag, snakket ut til det britiske bladet Reveal i forkant av fødselen.

— Jeg er så redd for å føde, betrodde skuespillerinnen seg. Hun ble grundig fulgt opp av legene under graviditeten fordi hun har diabetes. Halle forklarer at hun var ganske avslappet inntil rett før fødselen. Da satte nervene i gang for fullt.

— Jeg innså plutselig at det var en baby der inne som jeg måtte presse ut, sier Berry. Filmstjernen skylder på hormoner, men forklarer at forventningene til det som skulle skje, også tok på.

— Jeg var mer nervøs for fødselen enn jeg var under Oscar-utdelingen, forteller Berry som vant den gjeve gullstatuetten for innsatsen i «Monster's Ball» i 2002. Men heldigvis for Berry gikk det bra.

— Halle har det fint etter fødselen, sier skuespillerens talsperson Meredith O'Sullivan til bladet People.

Yngre kjæreste

Berry møtte den 32 år gamle canadiske fotomodellen Gabriel Aubry da de begge jobbet for en Versace-kampanje for to år siden. Aubry er ni år yngre enn skuespillerinnen. Heller ikke Aubry har barn fra før. Berry, som har to ekteskap bak seg, har gjentatte ganger forklart at hun ikke ønsker å gifte seg igjen, til tross for at hun ikke har mistet troen på den livslange kjærligheten.

Foto: AP
Foto: Scanpix/Matt Sayles