Flere fotografer ble skadet da Paris Hilton ankom flyplassen i Istanbul. Kampen om bilder av den berømte hotellarvingen førte til at det utbrøt slåsskamper mellom paparazziene.

Dette melder nyhetsbyrået Wenn.

Videokamera som våpen

Det var torsdag at 27 år gamle Hilton landet i Tyrkias største by for å være dommer i Frøken Tyrkia-tevlingen.

Fotografer som ikke deltok i slåsskampen fikk filmet de dramatiske scenene som oppsto da Paris forsøkte å komme seg gjennom flyplassen til bilen som skulle frakte henne inn til byen.

I en video publisert på Perezhilton.com kan man tydelig se en stor mengde paparazzifotografer som slår etter hverandre.

En fotograf ble etter episoden filmet med blod rennende nedover ansiktet. I et annet klipp kan man se en fotograf som bruker videokameraet sitt som våpen.

Paris Hilton ble selv ikke skadet under opptøyene.

Se video her

Stjal fokus

Det er ikke ofte at kjendiser med Paris Hiltons status dukker opp i Tyrkia, noe som kan være årsaken til at den hissige situasjonen oppsto.

Hilton, som elsker å være i rampelyset, fikk også nok av oppmerksomhet senere på dagen. Selv om hun bare skulle være dommer, var det hun og ikke deltakerne som sto i fokus under skjønnhetskonkurransen.

Først var det fotovegg, senere rød løper, så ble hun med på magedans på scenen og avsluttet sin tilstedeværelse med å krone den vakreste kvinnen i Tyrkia, Leyla Lidya Tugutlu.