— Til frontkollisjon å være, må vi kunne konkludere med at dette har gått rimelig greit. Ingen skal være kritisk skadet, sier operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt.

Mor og sønn

I den ene bilen satt mor og en sønn. De ble raskt sendt til Sørlandet sykehus med lettere skader. I den andre bilen satt den mannlige sjåføren fastklemt. Han ble frigjort fra bilen like før klokka 18.00 og sendes til Sørlandet sykehus. Han har vært ved bevissthet hele tiden.

En person satt fastklemt etter ulykken. Totalt ble tre personer kjørt til sykehus etter frontkollisjonen på riksvei 9. Foto: Malene Sørensen Lundberg

Ifølge politiet er det snakk om frontkollisjon mellom en bil som kom oppover riksvei 9 sørfra, og en som kom nedover nordfra. Det er 70 eller 80 km fartsgrense i området. Politiet har så langt ingen oversikt over hva som førte til ulykken.— Nei, vi kan ikke si noe om fart eller hva osm forårsaket kollisjonen. Det må vi avvente, sier operasjonsleder Ugland.

Veien stengt

Veien er stengt mens redningsarbeid pågår. En naturlig omkjøringsvei er via Vennesla og Drivenesheia. Den vil åpne så fort stedet er ryddet.

Ulykken ble meldt ved 17.15-tiden søndag ettermiddag. Den skal ha skjedd ved innkjørselen til Støleheia.