Søndag 24. mai skal Bayerns kvinner hylles som mestere på rådhusbalkongen i München sammen med klubbens mannlige seriemestere.

Med 2-0-seier hjemme mot Essen utnyttet Bayern München gullrivalens poengtap i Frankfurt (1-1) og ble mester med to poengs margin.

Wolfsberg ledet med ett poeng på Bayern foran siste serierunde søndag, men måtte slå mesterligafinalist Frankfurt på bortebane for å være sikker på å fullføre sin dobbelttriumf. Veronica Boquete gjorde oppgaven vanskelig da hun ga Frankfurt ledelsen allerede i det 6. minutt, foran 5180 tilskuere.

Caroline Graham Hansen var nest sist på ballen da Wolfsburg utlignet i det 54. minutt. Lena Gössling vant ballen og fant den norske landslagsspilleren, som leverte målgivende pasning til Martine Müller.

Den norske 19-åringen hadde selv den beste sjansen til å score vinnermålet som ville gitt Wolfsburg tittelen, men hennes skudd i det 67. minutt ble slått over av hjemmelagets keeper Desiree Schumann. (©NTB)