Luiz Felipe Scolari satte VM-rekord med ti seirer på rad som trener da Portugal slo Mexico 2-1 i går. Portugal oppnådde ni poeng og full pott i gruppespillet på veien mot åttedelsfinalen. Mexico er også videre fra gruppen etter 1-1 mellom Iran og Angola.— Ti seirer er en ting som vil sette merker i ethvert menneskes liv, spesielt mitt, sa brasilianeren som ledet hjemlandet til VM-gull i 2002.Portugal hvilte fem spillere som hadde gule kort, men selv med antatt redusert lag slo de Mexico, som riktignok presterte å brenne et straffespark i andre omgang.- Det var ikke en kamp som hele tiden var på høyden, men måten vi gjennomførte på var bra, mente Scolari.Maniche gjorde 1-0 til Portugal da han skjøt enkelt i mål fra rundt 12 meter, mens Simao Sabrosa doblet ledelsen på straffespark etter 24 minutter. Mexico slo tilbake ved José Fonseca, før Bravo misbrukte et straffespark 12 minutter ut i andre omgang.I stedet for utlikning ble Mexico redusert til ti spillere like etter da Luis Perez ble utvist. ©ntb