Pushwagner til Kristiansand

Den høyt profilerte kunstneren åpner utstilling på Christiansholm festning 24. september.

KRISTIANSAND: 2. september har regissør Even Benestads dokumentar om Pushwagner premiere. I den anledning vil kunstneren reise landet rundt for å promotere filmen, samt åpne utstillinger de respektive stedene.

24. september er turen kommet til Kristiansand, og det er H. Haavik Rammer og Kunst som arrangerer utstillingen.

Dette blir veldig moro, for jeg har aldri vært med på noe slikt. Han kommer med noen få originaler, og omtrent 90 trykk. Jeg så utstillingen hans i Fjæreheia for to år siden, og da var det full fart hele tida , sier daglig leder Harald Haavik.

Selve åpningen av utstillingen vil skje på Christiansholm festning 24. og 25. september, men Pushwagners verk vil henge i galleriet til Haavik i tre uker etter åpningen.

Andre steder har det kommet opp i 1000 mennesker på åpningene hans, og det er det ikke plass til hos oss. Så selve åpningen blir på festningen , forteller Haavik.

Haavik arrangerer utstillingen i samarbeid med Sound of Happiness, som Pushwagner har stilt opp for og gitt bilder gjennom flere år.

SE TRAILEREN TIL FILMEN ØVERST I SAKEN!

TIL KRISTIANSAND: Kunstneren Pushwagner åpner sin utstilling på Christiansholm festning 24. september. Her gir han slengkyss til det fremmøtte publikum før han avduket Pushwagner-veggen i Haugesund under Filmfestivalen i Haugesund sist mandag. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix