Moa skled flott inn 1-0 etter et drøyt kvarter. Nordmannen scoret fra fem meter etter et fint innlegg fra Konstantin Rausch på venstrekanten.Rausch doblet til 2-0 tidlig i annen omgang, før Arjen Robben reduserte for Bayern. Sergio Pinto scoret Hannovers 3-1-mål etter 62 minutter.

Abdellaoue spilte hele kampen og pådro seg et gult kort. Hannover kjemper med Leverkusen om annenplassen. Bayern er i krise. Laget er slått ut av cupen og er 19 poeng bak bundesligaleder Dortmund.

Bare mesterligahåpet gjenstår for den vinnerglade klubben. Bayern vant 1-0 borte mot Inter i første kamp i åttedelsfinalen. Returkampen spilles 15. mars.

Uten avansement er nederlandske Louis van Gaal trolig ferdig som trener i Bayern München. (©NTB)