Joachim Bekkevold sammen med programleder Triana Iglesias på Paradise Hotel. FOTO: Pressefoto Viasat. Foto: Pressefoto Viasat

VEST-AGDER: 23-år gamle Kim André Ågedal fra Mandal skal delta i «Farmen», mens Madelen Voreland Berås (20) fra Kristiansand skal delta i «Paradis Hotel». Der skal også Joachim Bekkevold (22) være med. Joachim kommer opprinnelig fra Sandefjord, men er for tiden bosatt i Kristiansand.

Drøm

Kim André Ågedal sier at han meldte seg på «Farmen» for å teste seg selv.

— Det har alltid vært en drøm å leve tilbake i tid. Se hvordan oldefar drev sin gård, sier han til TV2. Han jobber til daglig som forskalingssnekker, en ferdighet som han sikkert vil få en viss bruk for i tv-programmet. «Farmen» er et realityprogram hvor konseptet er at 14 mennesker settes 100 år tilbake i tid. På en gård uten hjelpemidler, vann og strøm, skal de overleve ved å samarbeide så godt som mulig. Hver uke vil deltakeren som klarer seg dårligst i konkurranse med de andre bli sendt hjem.

Borte fra kjæresten

På spørsmål om hvorfor han kommer til å vinne «Farmen» sier Ågedal følgende.

– Jeg kjører bare på som vanlig, med 100 prosent innsats. Gir alt og lar ikke noen få noe gratis.

23-åringen fra Mandal har kjæreste og sier at det han frykter mest med oppholdet er å være borte fra henne.

Kom som en bombe

Årets sesong av «Farmen» er den sjuende, og har premiere på TV2 klokken 20.00 i kveld. En og en halv time senere har «Paradise Hotel» premiere på TV3. Her skal Madelen Voreland Berås (20) bo sammen med en rekke andre single mennesker på et luksushotell i den meksikanse byen Jalisco. Der skal de konkurrere om å bli lengst mulig på hotellet. Serien har høstet kritikk for å servere seerne sex, fyll og intriger, og familien til kristiansansjenta ble overrasket over at 20-åringen har valgt å sjekke inn på hotellet.

— Hun meldte seg på uten at noen fikk vite det, så det kom som en bombe på mange, forteller storesøsteren til den kommende reality-kjendisen, Malin Voreland Berås (22), til fvn.no.

Les også: Sjekker inn på «Paradise Hotel»

Forbilde

Madelen har imidlertid forsikret familien om at det ikke vil komme skandaleoverskrifter om henne i etterkant av hotell-oppholdet.

— Hun sa hun ville fremstå som et godt forbilde og prøve å rette opp inntrykket mange har av jenter med lyst langt hår og store pupper, sier storesøster.

I tillegg til «Paradise Hotel» og «Farmen» har også «71 º Nord - Norges tøffeste kjendis» premiere i kveld. Hvilket av disse tre programmene ville du meldt deg på? Si din mening i debattfeltet under.