SPANIA: Påskeaften går Arild «Hulken» Haugen i ringen i sin tredje proffkamp som bokser. Det er nå klart at motstanderen hans i Spania blir Jean Vidal Yemou fra Elfenbenkysten, skriver «Hulken» på sin hjemmeside.

«Hulken» venter tøffere motstand i den110 kilo tunge ivorianeren enn i de foregående to proffkampene, som han begge gangene vant på knockout i løpet av den første runden. Han brukte 45 sekunder på å knuse Pavels Dolgovs, og i den andre kampen for en måned siden slo han ut Sejfula Berisa ett sekund før slutt i den første runden.

– Jeg vet ikke så mye om denne motstanderen, men han skal visstnok veie rundt 110 kg og betegnes som en «sværing». Promotoren mener han ligner mye på Hulken, men jeg vet ikke om jeg helt tror på det, sier manager Tor Krageboen til NTB.

Afrikaneren skal ha vunnet 13 av sine totalt 15 kamper i sin amatørkarriere, og får dermed sin proffdebut mot kraftpluggen fra Sirdal førstkommende lørdag.

Proffhjelp

Hulken, som kommer fra kroppsbyggermiljøet, hadde ikke bokset en eneste offisiell kamp før han møtte latvieren Pavels Dolgovs, men han er blitt bitt av boksebasillen og satser seriøst videre.

– Rune Lillebuen, den gamle tungvektsproffen fra Fredrikstad, har hjulpet Hulken før kampen. Lillebuen har oppholdt seg i Sandnes i lange perioder, og de to har også gjort unna en del treningsøkter i Oslo, forteller Krageboen.

Han sier at Hulken har bygd opp sin egen profesjonelle boksegym i forbindelse med det treningssenteret han driver sammen med en kamerat i Sandnes.

– Nå er vi på plass i Spania, og alt ligger til rette for en ny god Hulken-kamp. Jeg er ganske overbevist om at det kommer til å gå bra, sier Tor Krageboen til NTB.