Det er The Sun som melder at konen til den svært så utro Tiger Woods ut fra venners råd nå vurderer å snakke med fru Beckham, som har førstehånds erfaring med å lappe sammen et ekteskap: Hun holdt ut da David Beckham i 2004 angivelig hadde en romanse med sin personlige sekretær Rebecca Loos. – Elin burde få råd fra en som har vært gjennom det samme, sier kilder nær Nordegren til avisen Daily Mail.

Den svenske golffruen var mandag å se ute i offentligheten for første gang etter at skandalebølgen rullet over Tiger Woods. Hun og moren tok med seg Woods-parets to små barn til juleselskap hos noen venner.

Da Elin Nordegren stoppet for å fylle bensin, fikk paparazzifotografene som fulgte etter henne et blinkskudd: En ringfinger uten ring. Den hadde hun tatt av seg, melder avisen som også kan bildelegge påstanden.

Nå gjenstår det å se om Elins huskjøp i Sverige, en idyllisk eiendom på en øy man bare når med båt, er for å ha et tilfluktssted når hun flytter fra Tiger Woods – eller om hun vil gjøre som Victoria Beckham, og prøve å redde sitt fem år gamle ekteskap med å ta Tiger Woods med seg tilbake til Sverige for å finne roen. (©NTB)